Film İndir
Program İndir
Camfrog Programları
Full Oyun
Online Sinema İzle
Online Kurtlar Vadisi Pusu İzle
Online Ezel İzle
|
| Camfrog Programları camfrog programları ve bilgileri |
| Tags: camfrog, giris, icin, ile, patlak, pro |
Camfrog 5.1 için patlak pro ile girişKRALWİNSTON Tek Link Online İzle İndir Full Dvdrip sitesindeki Camfrog Programları - camfrog programları ve bilgileri kategorisi altındaki Camfrog 5.1 için patlak pro ile giriş isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
| Anketimiz: İŞİNİZE YARADIMI | |||
| EVET HEMDE COK |
|
6 | 35,29% |
| HAYIR SACMALIK |
|
1 | 5,88% |
| DENEMEDİM |
|
6 | 35,29% |
| GEREKSİZ |
|
4 | 23,53% |
| Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
|
KRAL ![]() |
Camfrog 5.1 için patlak pro ile giriş
EVET ARKADASLAR BEKLENEN AN GELDİ...CAMFROG 5.1.129 EN SON PRO VERSİYONU FULL VE PRO KODLU OLARAK KULLANMA ZAMANI GELDİ...AYRINTILI OLARAK ANLATTIM... RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAYARAK BÜYÜTEBİLİRSİNİZ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KULLANACAĞIMIZ CAMFROG PRO CODE LER:BU KODLARDAN BİRİNİ KULLANABİLİRSİNİZ... 1. 0F57-0001-1F1AB7EAE5E6D59652B895F15A1C4596 2. CE5B-0000-A0BE6AC00DF602A02428F9D0BACAD143 BU PRO CODELERI DE DENEYINNN 61EB-0001-52CFCD87F8A9F94A3550F12B31D8799C [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] EVET ŞİMDİ İŞİN PÜF NOKTASINA GELDİK... BİLGİSARINDA BAŞLAT/ÇALIŞTIR regedit yazıyoruz >>> HKEY_CURRENT_USER >>> HKEY_CURRENT_USER\Software >>> HKEY_CURRENT_USER\Software\Camfrog >>> HKEY_CURRENT_USER\Software\Camfrog\Client >>> HKEY_CURRENT_USER\Software\Camfrog\Client \CurrentVersion >>> HKEY_CURRENT_USER\Software\Camfrog\Client\CurrentV ersion\ProfileInfo BURAYA GELDİKTEN SONRA [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PROGRAMIZI AÇIYORUZ VE TEKRAR GİRİŞ YAPIYORUZ OTOMATİK AÇ VE ŞİFREMİ KAYDET SEÇENEKLERİ İŞARETLİ OLACAK [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ PROGRAM HALA AKTİF EDİLMEDİ....FREE VERSİYONDA)) BURASI ÖNEMLİ ÖNCE ODALARDAN BİR TANESİNE GİRİYORUZ FREE HALDEYKEN....SONRA TEKRAR REGEDIT DEFTERİNE GELİYORUZ DEĞİŞTİRDİĞİMİZ İSMİ ESKİ HALİNE GERİ GETİRİYORUZ... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] EVET ŞİMDİ TAMAMDIR.. PRO CODE Lİ SON SÜRÜM CAMFROG FULL SİZLERİN.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] GÜLE GÜLE KULLANMANIZ DİLEĞİYLE.. NOT:KENDİNİZİ GİZLEYİN ODALARDA CHAT YAPARKEN.))))) NOT:ARKADASLAR ODAYA GİRERKEN GÖRÜNMEZ OLUN BAN YEMEK İSTEMİYORSANIZ ÖNCE CAMFROG SERVERINDA USERINIZI GİREREK KENDİNİZİ ARATIN BU ADRESDEN KENDİNİZİ ARATIN EĞER GÖZÜKMÜYORSANIZ...KİŞİNİN PRO KODUNU BİR TEK SİZ KULLANIYOSUNUZ DEMEKTİR...GÖNÜL RAHATLIĞIYLA CHATLEŞEBİLİRSİNİZ... Konu PaSHa tarafından (05-08-2009 Saat 04:35 AM ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
| PaSHa Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | coco035 (11-22-2009) |
|
|
#2 |
![]() |
Arkadaşlar bizaat denemesini yaptım çalışıyor ama sakın odalarda gezmeyin odaya önce prosuz girin sonra proya cevirin yoksa ıp ban yersiniz modemi resetlemeniz gerekir
benden söylemesi kimse calışmıyor demesin bizzat denemesini yaptım paşamada teşekkürler cak güzel konu sabitlenecektir |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
KRAL ![]() |
by_winston konuyu teyid için çok saol program çalışıyor üstteki uygulamalar eksiksiz yapılıdığı zaman ne zaman cf 5.1 sürümü iptal olur o zaman bu uygulama çalışmaz
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ÜYE ![]() |
ben denedim türkiyeden girince cam acamıyorsun sahte ip alman gerekiyo o şekilde cam acılıyo ama sadece camı büyütebiliyorsun fazladan cam acma işe yaramıyor...
|
|
|
|
|
#5 |
|
ÜYE ![]() |
pro kodları patlak....... mailime atarsan sewinirim
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
mailinize yollarız pro kodu
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ÜYE ![]() |
resimler açılmıyo bi bakarmısınız
|
|
|
|
|
#8 |
|
ÜYE ![]() |
eee olmuyooo
|
|
|
|
|
#9 |
|
ÜYE ![]() |
dostum ben çözemedim resimde çıkmıo sana zahmet mail at kayıt defterindeki varsayılan yere code yapıştırdım girdim çıkdım olmadı yardım et
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
ÜYE ![]() |
Selam Arkadaşlar Patlak pro code ile giriş yapmak istedim ama olmadı resimleriniz acılmıyor anlatım resimleri paylaşım güzel patlak pro code nerden bulurum sağol cevabınızı bekliyorum
kullandıgım sürüm 5.1 |
||
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Araçları | ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |