Film İndir
Program İndir
Camfrog Programları
Full Oyun
Online Sinema İzle
Online Kurtlar Vadisi Pusu İzle
Online Ezel İzle
|
| Camfrog Programları camfrog programları ve bilgileri |
| Tags: acma, coklu, oturum, sandboxie |
Sandboxie/ ÇOKLU OTURUM AÇMAKRALWİNSTON Tek Link Online İzle İndir Full Dvdrip sitesindeki Camfrog Programları - camfrog programları ve bilgileri kategorisi altındaki Sandboxie/ ÇOKLU OTURUM AÇMA isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Sandboxie/ ÇOKLU OTURUM AÇMA
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Windows sisteminize kurdugunuz ya da denediginiz programlarin iz birakmadan silinmesi icin uretilmis bir yazilimdir. Program belirlediginiz bir klasoru sanal registry ve sanal disk olarak kullanir. Bundan boyle sisteminize kurdugunuz ya da denediginiz programlar sistemce okunur ama yazilamaz. Yazdigini sansa bile bunu sanal diske yazar. Bu sanal diskin kontrolu sizin elinizde olacagindan istediginiz gibi temizleyebilirsiniz. Boylece hem zarar veremez hem de kontrol sizin elinizde olur. ornegin sisteminiz icin bir arsivleme programi ariyorsunuz. ornek vermek gerekirse Winzip, Winrar, 7-zip vs. tum bunlari denemek icin kurdunuz. Ardindan begenmeyip kaldirmak istediniz ancak ne kadar kaldirsaniz bile sisteminizde iz birakir. Kendi loglarini, sistem dosyalarini ozellikle sikca birakir. Ama bir setup dosyasina sag tiklayip run sandboxed dediginiz anda Sandboxie`nin sanal diskine kurulum yaparsiniz. O programin butun yararli - zararli dosyalari daha evvelden belirledigimiz sanal diske ve sanal registry`e kaydolur. Silmek istediginiz zaman delete sandbox deyip temizlik yapabilirsiniz. Boylelikle gercek sisteminize hicbir sey kaydedilmez... NASIL ÇOKLU NİK AÇARIM? 1.EKRANIN SAĞ ALT KÖSESINDE ÇIKAN SARI RENKLI IKONA SAĞ TIKLAYIP DEFAULT BOX SEÇENEGINI SEÇİYORUZ. 2.ÇIKAN MENÜDEN HERHANGİ BİR PROGRAM İLE ÇALIŞTIR VAR. 3.GÖZAT SEÇENEGINDEN MASA ÜSTÜNDEKİ CAMFROG PROGRAMIMIZI SEÇIYORUZ. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
||
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ÜYE ![]() |
yükledim çalıştı walla
![]() tşkler babacan |
|
|
|
|
#3 |
|
ÜYE ![]() |
ama en fazla 2 nik açabiliyor bu hatırlatmayıda yapayım ona göre arkadaşlar.Daha Fazla Açma imkanınız yok yınede teşekkürler
|
|
|
|
|
#4 |
|
ÜYE ![]() |
hayir nİck aÇma sayisi 2 İle sinirli deĞİldİr ben ayni programla full olarak dİledİĞİm kadar nİck aÇabİlİyorum... Yalnizca pro kullanan arkadaŞlara bİr uyarim olucak prolu kullaniclar ayni anda 3 adet nİck aÇtiklarinda otomatİk olarak dÜŞÜyorlar o yÜzden proyu tek kullaniyorsaniz 2 tane prolu nİck aÇiniz aÇacaĞiniz dİĞer nİcklerİ proyu deaktİf ederek aÇiniz
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
nasil aÇtiĞini anlatirsan dİĞer arkadaŞlarda bİlgİlenİr
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ÜYE ![]() |
anlaticam tabİkİ ama Şİmdİ kare kare resİm Çekmekle uĞraŞiyorum resİmlİ anlatim yapicam normal yazarak kİmse anlamaz
|
|
|
|
|
#7 |
|
ÜYE ![]() |
bu programın serialini bilen varsa bana özelden atabilirmi şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
#8 |
|
ÜYE ![]() |
slm arkadaşlar ben programı indiremiyom erorr veriyor yardımcı olurmusunuz
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
2009 EN SON SÜRÜM SANDBOXİE VERSİYONU AŞAGIYA EKLENMİSTİR ARKADAŞLAR
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]() |
eline saglık teşekkürler
|
||
|